Luna Nouă anihilează orice 13


„Luna Nouă anihilează orice 13” este un articol care te poate restarta în gândire și atitudine.

Citim cu toții articole și carți motivaționale, în speranța că vom deveni mai buni, mai empatici, mai… mai…

Și vine o vreme când faci un bilanț al cărților care ți-au păpat timpul. Și te întrebi: „Cât din ce-am buchisit am și aplicat în viața de zi cu zi?” Poate ai reușit, poate nu.

Apoi te gândești, cât din ceea ce ți-ai propus în prima zi a anului a și avut sorți de izbândă.

Unele obiective au un target care presupun un timp mai generos, altele se pot împlini doar dacă te ții de ele zi de zi. Tu știi deja asta. Ceea ce știu eu însă, e că lista asta de obiective trebuie să fie scurtă și la obiect. Cinci obiective sunt arhisuficiente, numai să te ții de ele. Și dacă nu ai reușit, ia o pauză în care să te reorganizezi. Ceva nu ai anticipat bine. Dacă este nevoie, mai renunță la o parte din obiective, dar să nu fie cele care te „ard” cel mai tare.

Ai să vezi, prioritizându-ți obiectivele, vei putea să îți canalizezi toată energia doar către ele.

Poate e necesar să limitezi timpul petrecut pe rețelele de socializare și să le utilizezi atât cât îți iei informațiile care te interesează. Poate nici timpul la TV nu îl dozezi prea bine și atunci mai bine alegi doar emisiunile care te captivează. Clar vei câștiga timp pentru obiectivele tale. Măcar încearcă! Eu zic că va da roade. Timpul tău va fi altul iar foloasele lui vor avea un gust tare mulțumitor.

Iată o idee simplă și eficientă! Ia o foaie de hârtie sau chiar agenda personală și scrie-ți obiectivele. Nu uita, nu trebuie să fie multe! Apoi stabilește-ți zilele în care îți rezervi timp pentru fiecare dintre ele. Aaa, e  musai să fii perseverent în urmarea lor, altfel nu vei ajunge la un rezultat pe măsura așteptărilor tale.

Și dacă toate astea tot nu îți vor fi suficiente pentru a-ți duce la bun sfârșit obiectivele anului în curs, atunci pândește Fazele Lunii. În Luna Nouă, toate merg strună și au o energie debordantă.

Acum e momentul să treci la fapte.

Chiar dacă prima zi din Anul Nou nu ți-a purtat noroc, Luna Nouă o poate face negreșit. Doar crede și simte! Și dacă Luna Nouă e și într-o zi de 13, atunci ghinionul s-a spart.

Și pentru că astăzi trăim această fază a Lunii, nu rata momentul. Ia-ți ceva de scris, agenda personală și (re)construiește-ți obiectivele. Astăzi toată energia Lunii se va imprima în literele cu care îți scrii visele, vise care vor deveni realitate.

Luna nouă anihilează orice 13, crede-mă pe cuvânt. Știu ce spun și e și testată faza, Faza Lunii.😉

Acestea fiind spuse, oricând vă veți creiona obiectivele, vă doresc ca ele să fie realizabile !

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

 


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Ce să vizitezi dacă ajungi în OravițaUrmatorul articol: Drumul care străbate Munții Parâng

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
februarie 2024
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829