Zile și zile

Zile și zile

Sunt zile și zile.

Greu de înțeles de ce uneori totul curge ca pe apă, fără să miști un degețel iar alteori ți se împotmolesc toate, oricâte flic flacuri ai face.

Cu siguranță și tu ai trăit măcar o dată în viața asemenea experiențe. Și ce-i de făcut?

Uneori începi să respiri altfel, îți asculți respirația și îți zici „trebuie să fiu zen”. Și, ce să vezi, nici nu ai terminat de inspirat și expirat, că vine altceva peste tine.

Înfoi trupul și îți spui „pe mine ce nu mă omoară, mă întărește” și nici nu apuci a îngâna toate cuvintele motivaționale, că te trântește iar ceva. Ei, dă-o încolo de treabă, îți spui. Sunt…

Zile și  zile

Te încrunți, strângi pumnii cu furia unei neînțelegeri aprige, eventual lovești și caldarâmul cu piciorul plin de furnicături de la nervi și te întrebi „dar, până când?”

Ei bine, răspunsul e până când trebuie!

Unele întâmplări e musai să se întâmple pentru că doar așa devenim conștienți de respirația noastră cea de toate zilele. Doar așa devenim mai puternici și ne mai oprim din alergătura zilnică. Suntem prea pe repede înainte!

Când întâmplările o iau razna, e bine să te oprești și atât.

Nu-i un capăt de lume dacă îți odihnești sufletul! Poate chiar are și el nevoie de asta.

Zic să nu uităm de cele ”nevăzute”, căci nu de puține ori, chiar ele ne dau cele mai mari bătăi de cap.

Așa că, drag prieten, când ai parte de o cascadă de întâmplări nebune, așează-te confortabil și privește-le ca pe un spectacol în care decizi să fii spectator. Oricum viața trebuie să-și joace scenetele, face parte din regia Providenței.

Noi suntem prea mici ca să modelăm măreția acestei lumi!

Spectacolul trebuie să continue cu sau fără noi!

Rămâneți cu mintea trează, sufletul bun și mai ales răbdători cu cel mai frumos cadou ce l-am primit pe lumea asta: VIAȚA!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *