„Arta de a reuși în viață” de Scarlat Niculescu

„Arta de a reuși în viață” de Scarlat Niculescu

Nu e un secret că a trăi viața așa cum se cuvine e un deziderat al tuturor.

Dar ce înseamnă „cum se cuvine”, când întâmplările zilnice sunt neortodoxe? Autorul Scarlat Niculescu ne explică asta în cărțulia lui „Arta de a reuși în viață”. Și chiar trebuie să fii un “artist” să poți jongla cu toate fentele vieții.

Cartea de care vă vorbesc, astăzi, este un mic tratat de psihologie socială și se încadrează bine în categoria volumelor utile pentru dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi.

Să știm să-i luăm pe oameni așa cum sunt, nu cum am dori noi să fie; că este foarte important să-ți placă munca pe care o desfășori zi de zi și că pasiunea este ingredientul care te împlinește; că orice zi trebuie să o încheiem cu puțină puțină prietenie, muzică bună, lectură bună și veselie în mijlocul familiei; să mai facem și haz de necaz uneori; să nu ne deschidem sufletul în fața oricui; că viața ne poate îngenunchea câteodată dar nu ne poate înfrânge decât dacă e și Voia Providenței, sunt doar câteva dintre subiectele de interes ale cărții.

O să vă placă! O veți citi pe nerăsuflate! Lectură plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

 

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *