Vrei ceva inedit? Mergi la Baza Hipică din Piatra Neamț!

Vrei ceva inedit? Mergi la Baza Hipică din Piatra Neamț!

Uneori iubim mai mult necuvântătoarele decât oamenii. Știți vorbele adânci: cu cât cunosc mai bine oamenii, cu atât iubesc mai mult câinii. Eu aș adăuga și caii. Da, spun asta pentru că aceste patrupede, îmi bucură sufletul mai mult decât o vor putea face vreodată oamenii. Hiperbolizez cu bună știință acest fapt căci astea-mi sunt trăirile.  Și cred că mai există ca mine vreo câțiva pe lumea asta care înțeleg foarte bine ce zic.

Deunăzi rememoram amintiri și am dat peste una faină. Stătea pitită în sufletul meu. Mi-am zis, hai s-o ajut să iasă în lume. Așa că, astăzi vă fac cunoscută o întâmplare faină pe care și voi o puteți trăi, dacă doriți.

În Piatra Neamț, de pildă, există Bază Hipică „Virgil Bărbuceanu”. Dacă iubiți echitația, atunci aici puteți savura momente faine din acest sport.

Călăria de agrement, plimbările cu trăsura și concursurile de sărituri peste obstacole sunt piesele de rezistență ale locului. Noi am preferat doar să admirăm căluții, așa că  ne-am rezervat un loc, în tribuna spectatorilor, la un concurs de sărituri obstacole.

Am văzut la TV cum e și ne-a plăcut, dar cum e live, trebuie să ajungeți să experimentați. Sunt incomparabile emoțiile și trăirile. E un spectacol nu doar de talent ci și de eleganță. Nouă ne-a plăcut foarte mult. A fost o experiență inedită pe care cu siguranță o vom repeta, odată ce pandemia va deveni o amintire.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din Baza Hipică de la Piatra Neamț.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *