Spre Lacul Boiereasca Modârzău și împrejurimile lui


Fiecare loc are ceva al lui aparte. Dincolo de muzee, clădiri impozante cu istorii interesante, există un ceva care va cuceri mereu și de fiecare dată altfel. Acest ceva este NATURA.

Și fiindcă a venit anotimpul plimbărilor, vă spunem despre una pe care o puteți face într-o zi. Iar dacă timpul vă permite, prelungiți-o pentru un weekend, căci e rost de o plimbare faină. Unde? În județul Bacău, mai exact spre Lacul Boiereasca Modârzău.

Lacul Boiereasca Modârzău se află în comuna Zemeș, județul Bacău. Aici nu e doar un loc unde se poate practica pescuitul sportiv, ci și o oază de liniște unde te poți recreea în tihnă.

Sunt și câteva locuri de cazare, așa că dacă nu vrei să te întorci spre casă în acceași zi, poți rămâne aici să înnoptezi.

Noi când am fost aici era un iunie de un verde crud și tare ademenitor.

În călătoria asta vei avea în ochi dealuri, văi și drumuri șerpuite. Și dincolo de astea, multă liniște în urechi. Doar vântul te poate tulbura în Poarta de intrare spre tărâmul legendar de pe Valea Tazlăului Sărat. Aici e un pic de rai și e musai să te oprești. O să-ți las o fotografie ca să te ajute să reperezi locul ăsta minunat. E și un foișor unde poți sta să privești zarea cu a ei natură sau să îți potolești foamea și setea. Asta am făcut și noi, la întoarcerea spre casă și tare fain mai fu. Tot în zonă este și Barajul Valea Uzului, nu-l ocoli.

Ca să ne crezi pe cuvânt că în zona Zemeș, Măgirești, Dărmănești din județul Bacău există locuri tare faine, îți lăsăm câteva fotografii. Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din județul Bacău.

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: Vezi cum mă tratezi, ca să-ți spun cine eștiUrmatorul articol: Curtea Domnească din Bacău

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930