Un băiat pe nume Crăciun (2021)


Nu știm cum sunteți voi, dar noi, în decembrie, când vine vorba despre ce filme să mai vedem, e simplu de tot: filme despre Crăciun!

Și pentru că lumea, în decembrie nu e făcută din atomi, ci din povesti, vă propunem una de sezon „Un băiat pe nume Crăciun.”

Filmul începe simplu. 3 copiii, sunt lăsați de tatăl lor în grija mătușii, si nu, nu e deloc ca în filmele in care personajele micuțe fac trăznăi. Dimpotrivă. Copiii sunt cuminți și ascultători.

Mătușa le spune o poveste a cărei acțiune se petrece în Finlanda. Un rege cere oamenilor din regatul său să meargă la granițele regatului și să aducă ceva, orice, numai să le redea speranța.

Toți temerarii vor fi bine plătiți, așa că tatăl lui Nikolas, personajul principal al filmului, decide să răspundă provocării regelui. Pleacă spre Elfhelm, țara spirudușilor pentru a aduce magia.

La scurt timp, pornește spre Elfhelm și Nikolas împreună cu prietenul său șoricel, Miika. Și de aici începe toata aventura.

O să-ți placă nu doar personajele, căsuțele de poveste, peisajele superbe de iarnă, ci și povestea care e una faină, despre Crăciun, bunătate și speranță.

Preț de două ceasuri, te vei rupe de realitate și vei rămâne nu doar cu un sentiment special adus de poveste, ci și cu o serie de replici înțelepte: „Imposibilitatea e doar o posibilitate pe care încă nu o înțelegi.”, „Ca să vezi un lucru, trebuie să crezi în el. Să crezi cu adevărat.”

Și noi credem că o să-ți placă filmul și mai ales finalul. Fii foarte atent la ultimele minute din el.

Un băiat pe nume Crăciun (2021)

e magic și întrece toate așteptările.

Uite și un link către trailer:

https://www.netflix.com/ro/title/81029733

Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: Biserica îngropată din comuna IstriaUrmatorul articol: Gesturi cu bătaie lungă

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031