Mai e timp (2024)


Alergăm zilnic, mai ales spre job! Și tot pentru el, uneori, uităm de familie, de prieteni și de tot ce înseamnă clipa prezentă. Cam tot despre asta este vorba și în filmul italian „Mai e timp”, o comedie italiană drăguță care te pune pe gânduri.

Dante, personajul principal al filmului, se trezește, imediat după ziua lui de naștere, că în loc de o zi a trecut un an! Și de aici începe un șir întreg de zile care nu mai au 24 de ore, ci luni întregi. Se trezește într-o bună zi că soția lui e gravidă și nu-și amintește nimic de asta. Se lasă așteptat la propria zi de naștere, se rătăcește chiar și în propria căsnicie. Și toate astea până-ntr-o bună zi când ceva produce un declic în mintea acestui workahoolic italian.

Filmul este tragicomic. Vei râde și te vei întrista deopotrivă, vei simți nevoia să pui pauză sau repet la unele faze. Filmul îți va reaminti că sunt două zile pe an în care nu poți face nimic: una e „ieri”, iar cealaltă e „mâine”. Așadar mesajul e destul de clar: azi e singurul moment în care trebuie să trăiești pentru a construi un trecut frumos și un viitor plin de speranță.

Îți las aici trailerul filmului, poate te prinde subiectul lui. Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți să ne urmărești pe FacebookYoutubeInstagram,sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, prieteni!


0 comentarii
4 likes
Articol precedent: Pe urmele celui care a scris, fiicei sale, cea mai frumoasă scrisoareUrmatorul articol: 3 motive pentru care să mergi în satul monahal Agapia

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
februarie 2024
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829