The Wonder – (Minunea) (2022)


Sărutul unei mame este sfânt, iar fără povești suntem nimic. Iată de ce te invit să vezi acest film, o poveste care se petrece în anul 1862, după foametea care a bântuit Irlanda acelor vremuri.

Acțiunea filmului se derulează în jurul Annei O’Donnell, o fată care nu mănâncă nimic de 4 luni. Ea este motivul pentru care infirmiera Elizabeth Wright vine din Anglia pentru a urmări și elucida acest caz care a făcut prea multă vâlvă în sătucul  irlandez.

Alături de o călugăriță, infirmiera trebuie să o supravegheze pe Anna, „o minune de fată”, și să raporteze cele observate. De aici începe acțiunea filmului care se petrece în niște cadre care surprind extrem de bine atmosfera acelei epoci.

Peisajele în culori specifice zonei, interioarele și costumele croite în ton cu timpul, dar și povestei Annei, toate fac din acest film o poveste pe care merită să o afli.

Dar cum sunt toate astea și mai ales ce presupune supravegherea și povestea Annei, te invit să descoperi singur, urmărind filmul The Wonder – (Minunea) (2022).

Filmul e plin de mesaje și te lasă pe gânduri, așadar vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
9 likes
Articol precedent: Mănăstirea CrișanUrmatorul articol: „Scrisori către Luciliu” de Seneca

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
februarie 2024
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829