Purple Hearts (Inimi purpurii) (2022)


Oamenii își trăiesc poveștile de viață așa cum știu și pot. Uneori sunt de neînțeles, alteori greu de acceptat, și alteori frumoase în ciuda nebuniei lor. Așa este și povestea de dragoste pe care o propune filmul Purple Hearts, o producție a acestui an.

Nu mă dau în vânt după astfel de filme, însă dacă tot era pe locul întâi în topul Netflix, am zis să-i dau o șansă. Și nu am făcut rău.

Chiar dacă  acțiunea filmului este destul de predictibilă, are un ceva filmul acesta care te ține să-l vezi până la capăt.

Subiectul e simplu. Cassie (Sofia Carson, actriță și cântăreață americană), cântăreață la un bar și ospătăriță, are probleme de sănătate și e dependentă de insulină. Luke (Nicholas Galitzine), pușcaș marin și cu un trecut nu tocmai roz, se luptă cu trecutul său și încearcă să iasă din problemele pe care și le-a creat după moartea mamei sale. Destinul îi aduce pe aceștia doi împreună și fac împreună un compromis. Care este el și la ce duce decizia pe care aceștia o iau împreună, aflați din vizionarea filmului. Nu vă dezvălui mai multe, ca să nu stric plăcerea de a-l viziona.

Filmul are un pic de muzică în el, produce emoții și lasă un gust plăcut la final.

Vi-l recomand să-l vedeți atunci când nu aveți chef de citit o carte sau altceva mai bun de făcut. Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: Castelul Sturdza din MiclăușeniUrmatorul articol: „Sufletul lumii” de Camelia Cavadia

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
ianuarie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031