Melancolia unui jazzist (2022)


Ce ar fi viața fără iubire? Un mare vid! Dar uneori destinul întredeschide uși pentru protagoniștii pe care și-i alege. Așa se furișează între oameni primii fiori de dragoste. Cum ies din acest joc fericiții clipei, e o altă poveste.

Și dacă trăirea clipei e mai prețioasă decât orice altceva? De pildă, așa cum experiența pe care ți-o aduce o călătorie poate fi mai prețioasă decât destinația la care vrei să ajungi.

Despre iubire se poate vorbi la nesfârșit, căci aduce cu ea tot felul de povești. Dar unele povești de iubire sunt nemuritoare, ca și personajele lor.

 

Despre o astfel de poveste vreau să vă spun azi. Am găsit-o în filmul pe care vi-l propun spre vizionare.

Când aveți chef de o poveste de iubire, Melancolia unui jazzist (2022) poate fi o opțiune.

Subiectul filmului în doar câteva cuvinte? America, anii 1937, 1947 și 1987. Pe fundalul rasismului se naște într-un sătuc american o poveste de dragoste. Despre ea este vorba și nu numai. Familia și relațiile dintre membrii ei, răbdarea și perseverența umană care,  împreună, aduc mai mereu succesul și desigur tipul acela de iubire care face ravagii în jurul ei sunt doar alte câteva subiecte  pe care le atinge regizorul cu filmul său

Melancolia unui jazzist (2022)

Filmul durează două ore, acțiunea este lentă, însă toate momentele presărate cu juke joint blues fac din film unul care merită vizionat.

Tyler Perry, regizorul filmului, reușește prin actorii principali, Joshua Boone și Solea Pfeiffer, să creeze o poveste de dragoste pe care nu o vei uita curând. Cât despre coloana sonoră a filmului nu mai zic. Muzica din film te va trimite la Shazam de multe ori.

Finalul filmului face împreună cu Ruth B. și al ei cântec „Paper Airplanes” să-ți joace în ochi câteva lacrimi.

E plin de emoții filmul. Eu zic să-i dai o șansă, s-ar putea să îți placă.

Uite și trailerul filmului! Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți să ne urmărești pe pagina de facebookcontul de instagram sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: Madam C. J. Walker (2020)Urmatorul articol: 100 de căi spre fericire de Timothy J. Sharp

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031