Madam C. J. Walker (2020)


Sunt lucruri mărunte care, uneori, îți dau forță mai mult decât ți-ai fi închipuit. Poate fi o vorbă, un gest sau poate un film. Da! Așa am perceput eu miniseria Madam C. J. Walker (2020), ca o pilulă de motivație pentru spiritele neîncrezătoare în forțele proprii.

Aveam miniseria în lista mea favorită de pe Netflix, dar am tot amânat vizionarea ei, până de curând. Și da, într-un final, am văzut-o și mi-a plăcut. Mi-a plăcut mult, atât povestea , cât și protagonista principală. Ambele sunt speciale. Octavia Spencer, căci ea e în rolul doamnei C. J. Walker, joacă foarte bine.

Miniseria are doar 4 episoade, și încă de la primul te prinde cu viața celei ce a fost prima femeie devenită milionară prin forțe proprii din istoria SUA.

Madam C.J., dintr-o spălătoreasă de haine, ajunge să conducă o adevărată industrie de comercializare a produselor de îngrijire a părului pentru femei de culoare.

Episoadele surprind viața ei cu toate suișurile și coborâșurile. Nu vreau să v-o povestesc, ci doar să vă spun că merită vizionarea ei.

Nu e doar pentru femei povestea asta de viață, ci pentru oricine are nevoie de un impuls spre împlinirea visului propriu. Uneori e nevoie doar de un gram de inspirație pentru a restarta motorașul voinței. Și acest gram îl poți găsi în această miniserie.

Uite, trailerul ca să-ți faci o idee despre film. Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți să ne urmărești pe pagina de facebookcontul de instagram sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.


0 comentarii
2 likes
Articol precedent: Monstrul mărilor (2022)Urmatorul articol: Melancolia unui jazzist (2022)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031