Monstrul mărilor (2022)


Nu foarte mult timp ne desparte de festivitatea de decernare a Premiiilor Oscar. Așa că, încercăm în funcție de timp și oportunități să vizionăm câte ceva de pe lista cu nominalizări.

Noi suntem fani ai desenului animat, motiv pentru care ne-am agățat și de Monstrul mărilor (2022), după ce am văzut Pinocchio a lui Guillermo del Toros.

Monstrul mărilor (2022) este un desen animat pe care îl poți viziona cu întreaga familie.

Pe scurt, desenul animat surprinde o poveste pe mare, cu vânători de bestii înfricoșătoare. Omul este pus față în față cu ființele necuvântătoare. Cine de cine se apară, asta e întrebarea. Veți afla negreșit răspunsul, la final.

Personajele sunt interesant create, iar aventurile prin care trec chiar te țin cu ochii pe ecran. Culoare, mișcare, mesaj bun. Are acest desen animat un ceva. Nouă ne-a plăcut.

Fiecare întâmplare din film este rostogolită în două direcții: spre sufletul de copil și spre maturitatea adultului. În jurul ideii de cum privește un copil viața și cum o privește un adult, se învârte toată acțiunea desenului animat.

Copilul neîntinat, în care iubirea este adevărată, demonstrează cum poate fi salvată lumea. Povestea desenului animat te pune pe gânduri. Dă-i o șansă, s-ar putea să îți placă! UIte, aici ai trailerul. Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: O idee despre cum să te distrezi în timpul liberUrmatorul articol: Madam C. J. Walker (2020)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031