O idee despre cum să te distrezi în timpul liber


Când vine vorba despre distracție, nu avem nevoie decât de timp pentru asta. Cât despre idei, vin peste noi fără să le chemăm. Și totuși, dacă ești vreodată în pană de idei, uite una. Un muzeu al iluziilor! Poate nu-ți surâde ideea de muzeu, însă unul de genul acesta, chiar vine la pachet cu voie bună.

Așadar, când ai chef de nițică distracție, caută, prin preajma locului unde-ți duci viața de zi cu zi, un astfel de loc. Tata Google îți oferă rapid cele mai bune informații. Și dacă există vreunul, mergi și te distrează.

Muzeul nu mai este doar acea clădire în care zace înțepenit trecutul. S-a reinventat și el, ca și noi oamenii. Nici noi mai suntem ce-am fost ieri.

Dar să ne întoarcem la propunerea noastră. Un muzeul al iluziilor poate fi o variantă  distractivă de petrecere a timpului liber. Noi am pus-o în aplicare și a funcționat.

Ce este un muzeu al iluziilor? Poate știi deja, sau poate nu. Pe scurt, un muzeul al iluziilor este un loc unde te distrezi. Punct.

Uite doar câteva dintre momentele care ne-au adus nouă voie bună: oglinzile care deformează realitatea, generatorul Van De Graaff  – instrumentul muzical la care poți cânta fără să îl atingi sau tablourile 3D.

Fie alegi să te vezi subțire ca o ață, sau gras ca un butoi, fie scund ca un pitic sau înalt cât o girafă, toate fazele astea îți vor aduce zâbete pe chip.

Amuzant și interesant deopotrivă e momentul în care cu podul palmei tale și generatorul Van De Graaf vei putea crea diverse sunete. Și dacă ești iscusit, te vei putea bucura de câteva compoziții muzicale proprii. Pune pe cineva să te filmeze. Peste ani te vei amuza când te vei revedea.

Iar tablourile 3D îți vor fi un prilej bun de admirație. Nu doar te vei minuna de frumusețea lor, ci vei putea fi chiar tu parte din peisaj.

Fiecare astfel de muzeu al iluziilor are exponatele lui. Cel despre care îți spunem azi, noi l-am descoperit la Bacău. Este unul însă și mai interesant la București. Dar despre el îți vom povesti data viitoare.

Nu ocoli muzeele iluziilor, căci aici e rost de zâmbete care-ți fac ziua mai frumoasă.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: Effie Gray (2014)Urmatorul articol: Monstrul mărilor (2022)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
martie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031