Dragonul magic (2021)


Când ești copil, îți dorești să te faci mare, să faci tu ce vrei, nu ce zice mama și tata. Când ești adolescent, îți dorești să te devii adult, să ai, tu, serviciul tău și banii tăi de buzunar. Când devii adult, ți-e dor de copilărie și ai vrea să fii din nou copil. Și toate astea se învârt într-un cerc cu tot felul de spițe. Una dintre ele reprezintă banii, alta puterea. Una dintre ele reprezintă mândria, alta dorințele. Dar e și una care reprezintă prietenia, sinceritatea și bunătatea. Cam despre toate se vorbește în desenul animat „Dragonul magic.”

Doi copii, o fată și un băiat, prieteni foarte buni, sunt nevoiți, la un moment dat, să pună capăt prieteniei lor, în urma deciziei tatălui fetei de a se muta din cartierul sărăcios în care locuiau. Că vor rămâne prieteni pe viață este promisiunea pe care cei doi și-o fac.

Fata ajunge renumită, băiatul rămâne în același cartier sărăcăcios, dar cu aceeași promisiune în suflet. Ce se întâmplă însă cu promisiunea fetei și toată prietenia lor, aflați urmărind desenul animat.

Nu este doar despre prietenia adevărată și valorile care o țin pentru totdeauna în viață, este și despre tine acolo în multe cadre. Ai să vezi!

Dacă îți plac desenele animate cu mesaj, atunci…

Dragonul magic (2021)

este unul dintre ele.

Că lucrurile la care ții, familia și prietenii, valorează mai mult decât orice avere ai avea, nu mai e nici un secret. Știm că nicio cantitate de aur nu le poate cumpăra.

Desenul animat are o țintă clară. Vrea să ne reamintească care sunt valorile importante ale vieții și ce-i dau sens acesteia. E un desen animat pentru ființe mici și mari, pentru suflete de tot felul.

Așadar, dacă ai chef de un desen animat, Dragonul magic o să te prindă! Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
6 likes
Articol precedent: Cea mai detestată femeie din America (2017)Urmatorul articol: Castelul Sturdza din Miclăușeni

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031