Cea mai detestată femeie din America (2017)


Fiecare om are povestea lui de viață. Ea se construiește de timpuriu și uneori are capitole de neînțeles. Și cînd apar astfel de capitole, povestea devine așișderea. Despre o astfel de poveste este și filmul pe care vi-l propunem spre vizionare.

Nu mai e un secret că suntem vânători de filme inspirate din fapte reale, știți deja. Și tocmai am vânat unul: The Most Hated Woman in America sau Cea mai detestată femeie din America. Este o producție a anului 2017 și ne-a surprins.

Acțiunea filmului se desfășoară în jurul lui Madalyn Murray O’Hair, cea mai detestată femeie din America secolului al XX-lea, după cum s-a scris în revista americană „Life”.  Rolul este interpretat de actrița Melissa Leo,  care în 2009 a primit o nominalizare la Oscar pentru „Cea mai buna actriță in rol principal” pentru rolul ei in Frozen River.

Filmul „Cea mai detestată femeie din America” surprinde relația pe care omul o are cu Dumnezeu. Și cum e omul? Păi, când e încercat de viață se apropie și mai mult de Dumnezeu sau dimpotrivă, îl reneagă total și pentru totdeauna.

Madalyn, eroina filmului, se înscrie, din păcate, în ultimul scenariu. Dezamăgită de viață, aceasta alege să nu mai creadă în Dumnezeu. Ce a însemnat asta pentru America acelor ani și mai ales pentru familia ei, aflați din acest film pe care-l găsiți pe platforma Netflix.

O sa vă minunați de această femeie ateistă. Nu vă zicem mai multe ca să nu vă stricăm pofta vizionării. E o biografie interesantă care merită toată atenția. Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
12 likes
Articol precedent: Mănăstirea HumorUrmatorul articol: Dragonul magic (2021)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
decembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031