Grădina Zoologică din București – pentru oameni mari și mici


Într-o zi ca cea de azi, 1 iunie, gândul îți fuge, vrei nu vrei, la copilărie.

Despre cum era atunci copilăria și cum e acum, putem povesti zile și nopți la rând. Dar nu despre asta e vorba, căci copilăria e copilărie, pentru totdeauna.

Și atunci, și acum, copiii se bucură de ziua asta a lor, mai ales când sunt în gașcă. Cu sau fără gașcă, această zi, liberă de sarcini de ceva anișori, merită să fie savurată din plin, fie că vorbim despre serviciul de toate zilele sau școală.

Care mai de care vrea pentru această zi să trăiască ceva mai special, că doar e sărbătoare. Orașele pregătesc cu aceasă ocazie pentru copii diverse activități de divertisment. Părinți, bunici, copii, toți într-o frenezie se lasă duși de acasă către locurile unde este petrecere de Ziua Copilului.

Însă dacă tu ești unul dintre aceia care trebuie, din varii motive, să ocolești aglomerația sau preferi ceva mai liniștit dar la fel de interesant, atunci avem o propunere pentru tine și copilul tău: Grădina Zoologică.

E posibil să nu ai una chiar acolo unde locuiești, dar una pe aproape trebuie să dibuiești. O astfel de locație s-ar putea să-ți încânte copilul și, de ce nu, chiar și pe tine.

O Grădină Zoologică faină e și în București. Dacă ești prin zonă, mergi să o vizitezi. Noi am făcut asta vara trecută și chiar ne-a impresionat.

Grădina Zoologică din București se află în sectorul 1. Ăsta e doar un reper. Mai departe te descurci tu, ești om mare și isteț.

Grădina Zoologică este organizată din alei largi unde se află, de o parte și de alta, locuri special amenajate pentru animăluțe. Vei da de aproape toate sălbăticiile acestei lumi: animale, păsări și reptile care te vor încânta pe tot parcursul vizitei.

Așadar, dacă nu ai alte idei pentru ziua de azi, 1 iunie, trage o fugă până la o Grădină Zoologică. Dacă și vremea ține cu tine, atunci o să ai o zi pe cinste.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din…

Grădina Zoologică din București

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.


0 comentarii
6 likes
Articol precedent: Cetatea RâșnovUrmatorul articol: De ce să caști bine ochii în jurul tău

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031