De ce să caști bine ochii în jurul tău


Viața e cel mai bun profesor și îți oferă cele mai bune lecții. Lecții despre oameni, la pachet cu tot felul de trăiri. Și cea mai faină trăire pe care o încearcă omul este iubirea. Ai trăit-o și tu, în fel și chip. Și ca și tine, am trăit-o și eu.

Iubirea are mai multe chipuri, culori și arome. Dar cea mai faină dintre ele este iubirea simplă.  Ea nu vrea nimic la schimb, niciodată.

Iubirea simplă este cea care vine tiptil și se agață de sufletul tău. Nu face zgomot, așa e de modestă. Iar tu te îndrăgostești de ea pentru totdeauna. Vă legați prin gesturi mici și neașteptate.

Iubirea simplă e un parfum rar. Are un miros cu totul aparte. Nu ai cum s-o confunzi, niciodată. Iubirea simplă e o broșă care ți se prinde de piele ca un tatuaj. E  pour toujours. Odată descoperită, o vei memora pentru tot restul vieții. Oriunde v-ați întâlni, veți ști că între voi, acolo, e un pic de Dumnezeu.

Când vezi o mână întinsă pentru a te sprijini, înseamnă că acolo e iubire simplă.

Când un om îți zâmbește sincer, înseamnă că ți-a dăruit un gram de  iubire simplă.

Când faptele celor din jurul tău îți mângîie sufletul, înseamnă că acolo e iubire simplă.

Când cineva se interesează de tine pentru că-i pasă de ființa ta, acolo e iubire simplă.

Iubirea simplă e rară și e cea mai prețioasă din câte sunt. Iată…

De ce să caști ochii bine în jurul tău

Când ai parte de gesturi dezintersate, înseamnă că atunci te întâlnești cu iubirea simplă.

Iubirea simplă, ca și dragostea adevărată, cum ne zice Cartea Sfântă, este binevoitoare, nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește, nu gândește răul, nu se aprinde de mânie și îndelung rabdă.

Și când pe drumul vieții tale, iubirea simplă ți se cuibărește în suflet, cu tot cu oamenii ei, cască bine ochii și ține-te de ea. Iubirea simplă e tot ce contează în astă lume.

Să auzim numai de bine!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.


0 comentarii
4 likes
Articol precedent: Grădina Zoologică din București – pentru oameni mari și miciUrmatorul articol: Cheile Grădiștei – un loc de hălăduială pentru un weekend

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
februarie 2024
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829