Cheile Grădiștei – un loc de hălăduială pentru un weekend


Când Dumnezeu îți ia ceva, întotdeauna îți dă și altceva la schimb. Doar trebuie să fii un pic atent.

Când te întristezi că nu mai poți face ceva anume, de pildă să te cațeri pe munți, cum e cazul meu, încerci să găsești alte căi pentru a te bucura de natură. Și sunt destule. Trebuie doar să petreci nițel timp cu Tata Google și el îți oferă alternative, una mai faină decât cealaltă.

Am găsit vreo câteva, dar până ajung să le fac la pas, vă recomand o locație pe care am văzut-o, e drept pe când „prințișorul” nu era operat. Dar ce mai contează asta? Important e ca poți să te bucuri de orice în lumea asta, dacă Dumnezeu îți dă în fiecare zi o nouă șansă pentru a face asta. De pildă, a călători.

A călători de plăcere înseamnă și a fi liber. A fi liber de toate sarcinile zilnice de acasă și de la job. Așa că, dacă ai un week-end pentru asta, mergi la Cheile Grădiștei. Și dacă ai fost deja, nu-i bai, mai mergi. Știi cât e de fain acolo!

Cheile Grădiștei se află între localitățile Moeciu de Jos și Fundata, în apropiere de Culoarul Rucăr-Bran, un alt loc minunat din Judeșul Brașov.

Un week-end la Cheile Grădiștei înseamnă re-la-xa-re! Exact așa. Acolo totul e pe lento. Timpul e molcom și treaba asta te încarcă de energie bună.

Dacă ajungi aici ai să ai parte de niște priveliști de vis. Vei fi pe deplin mulțumit de alegerea făcută. Noi chiar am fost și sigur vom mai reveni aici. Prințișorul trebuie plimbat ca să-și revină din alintătură.

Una peste alta, dacă ai chef de plimbare…

Cheile Grădiștei este un loc de hălăduială pentru un weekend.

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.


0 comentarii
8 likes
Articol precedent: De ce să caști bine ochii în jurul tăuUrmatorul articol: Cum înveți să fii blând cu tine

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031