Festivalul Internațional al Luminii

Festivalul Internațional al Luminii

Dacă ești un căutător de frumos și inedit atunci Festivalul Internațional al Luminii este un eveniment la care trebuie să participi măcar o dată-n viață.

Văzusem știri legate de eveniment și chiar și niște imagini. Ne-a plăcut ideea, așa că ne-am pus rucsacul în spate și am pornit la drum.

Festivalul Spotlight este cel mai mare festival din țara noastră, în care lumina și proiecțiile video, pe diverse clădiri din București, sunt vedetele nopții.

Aglomerație mare, lumini colorate, clădiri care prind viață, muzică și mulți mulți decibeli – așa aș descrie în câteva cuvinte Festivalul Internațional al Luminii din București.

Dacă ajungi la festival, ai să vezi nu doar un mare spectacol ci și un pic altfel clădirile Bucureștiului. Este inedit. Proiecțiile se fac pe clădirile emblematice ale Bucureștiului. Le afli ușor dacă urmărești programul festivalului.

Cu siguranță se va relua organizarea acestui eveniment, odată ce pandemia se va încheia. Așa că, nu-l rata!  O să-ți placă! E altceva!

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din Festivalul Internațional al Luminii din București.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

 

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *