Sinaia trebuie vizitată mai ales toamna

Sinaia trebuie vizitată mai ales toamna

Stațiunile de pe Valea Prahovei sunt cunoscute de noi toți și avem preferințe pentru unele dintre ele. Alegem anumite anotimpuri în care să le vizităm. Și nu-i așa că, uneori, nu mai ținem cont de nicio preferință și doar plecăm spre ele. Vara ne răcorește de căldura betoanelor, iarna ne bucură sufletele în care stă mereu pitit un copil.

Am fost în toate anotimpurile, în toate stațiunile de pe Valea Prahovei, însă Sinaia, toamna, e preferata noastră.

Sinaia îți oferă toamna cele mai frumoase peisaje ale acestui anotimp. Octombrie e o lună perfectă pentru a te bucura de liniște, soare blând și culori pastelate.

Noi am zăbovit un weekend aici. În afară de mult dorita relaxare pe care o căutăm cu toții, există cel puțin două obiective turistice care nu trebuie ratate.

Așadar, dacă ajungi în Sinaia, vizitiează Cazinoul situat în Parcul „Dimitrie Ghica” și desigur Castelul Peleș. Apoi fă și o plimbare cu trenulețul prin stațiune. Acestea îți vor umple într-un mod interesant o zi din weekend. Merită tot timpul tău.

Sinaia e arhicunoscută, așa că nu vreau decât să vă împărtășesc doar câteva imagini surprinse toamna, la Castel și Cazino.

Dacă nu ai ajuns toamna în Sinaia, atunci îți doresc să ajungi. E prea frumos aici!

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din Sinaia, toamna.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *