Cum am ajuns pe „platoul de filmare” al serialului Las Fierbinți

Cum am ajuns pe „platoul de filmare” al serialului Las Fierbinți

Nu  cred că există român care să nu se fi uitat măcar o data la serialul „Las Fierbinți”. Ne-am întrebat, și nu o dată, cum arată în realitate locul unde se filmează acest serial? Sâcâiți de curiozitate am pornit spre sătucul care a dat numele acestei comedii savuroase, Fierbinți.

Sătucurile Fierbinți, căci există Fierbinți de Jos și Fierbinți de Sus, fac parte din localitatea Fierbinți Târg din județul Ialomița. Am ajuns aici într-o după-amiază de duminică. Era o liniște adâncă. Doar la un birt, se auzea o manea și aia în surdină, spre surprinderea noastră.

Barul lui Bobiță se află undeva pe dreapta, nu chiar la șosea, de aceea te sfătuim să fii cu ochii pe el.

Cum am ajuns pe „platoul de filmare” al serialului Las Fierbinți…

Cu voință și …tare fain fu când l-am descoperit! Imediat pe buze ne-a apărut zâmbetul. Am pășit în interior și am cercetat fiecare colțișor pe care-l admiram când vizionam serialul.

Poți servi aici un suc sau o cafea, să imortalizezi momente într-o fotografie și apoi să pornești spre căsuța celui care a inspirit personajul Celentano. Am fost tare norocoși. Un nene a văzut cum priveam peste gardul lui, și ne-a întâmpinat tare amabil: „Poftiți, știu ce căutați!” Atât ne-a trebuit. Am pătruns în curtea gospodăriei sale, acolo unde s-au filmat destule cadre pentru serialul „Las Fierbinți”. Tare amabil nenea! Plin de umor și de-o sinceritate rară,  nenea ne-a oferit minute bune de umor pe care nici azi nu le-am uitat.

E tare fain aici! Merită să ajungi! E un loc vedetă în care umorul e la el acasă iar sătenii sunt plini de haz.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din satul Fierbinți, locul care ascunde mult umor.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

One thought on “Cum am ajuns pe „platoul de filmare” al serialului Las Fierbinți

  1. Am fost și noi acolo! Însă la începuturi. Lucrul pe care îl regret este ca personajul de la care a plecat rolul celentano, deși ne-a oferit clipe amuzante și mici povesti, încerca în același timp sa ne spună subtil ca are nevoie de bani pt ceea ce ne oferă, dar nu ne-am prins :)). Și am plecat… Asa cum am venit 😅 Dar ne vom întoarce 😄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *