Emoji (2007)

Emoji (2007)

Astăzi, vă recomand un film de desene animate despre cea mai importantă invenție din istoria comunicațiilor: emoji (cuvintele sub formă de poză).

Cine mai scrie cuvinte adevărate într-o discuție prin mesaje pe telefonul mobil în orașul Textopolis? Nimeni! Nici măcar Alex, un tânăr îndrăgostit de domnișoara Addie.

Încurcat de expresia pe care trebuie să o aibă în fața lumii și pe interfața telefonului, Gene, un emoji, pornește din greșeală un mare tam-tam în lumea emoticoanelor, motiv pentru care șefa Zâmbărici decide a fi șters din aplicația telefonului.

Tot ce își dorește emoticonul “Mda” e să fie și el un emoticon utilizat.

În lumea emoticoanelor, nu toate semnele sunt preferate, de aceea trebuie să lupți pentru a ajunge printre preferate. (Exact ca în viață!) ?

Nevoit să fugă de șefa Zâmbărici care a trimis nanoroboții să-l distrugă, “Mda” împreună cu “Bate palma” reușește și evadează în backgroundul telefonului. Și de aici începe aventura!

MDA nu înțelege la ce folosește Facebook și preferă prieteni reali decat “fani”, se întâlnește cu diverse aplicații dar și cu virusi, spam-uri, sinceritatea și ironia de pe internet.

E o poveste animată pe care chiar merită să o vizionați!?

https://www.youtube.com/watch?v=r8pJt4dK_s4

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *