Emoji (2007)


Astăzi, vă recomand un film de desene animate despre cea mai importantă invenție din istoria comunicațiilor: emoji (cuvintele sub formă de poză).

Cine mai scrie cuvinte adevărate într-o discuție prin mesaje pe telefonul mobil în orașul Textopolis? Nimeni! Nici măcar Alex, un tânăr îndrăgostit de domnișoara Addie.

Încurcat de expresia pe care trebuie să o aibă în fața lumii și pe interfața telefonului, Gene, un emoji, pornește din greșeală un mare tam-tam în lumea emoticoanelor, motiv pentru care șefa Zâmbărici decide a fi șters din aplicația telefonului.

Tot ce își dorește emoticonul „Mda” e să fie și el un emoticon utilizat.

În lumea emoticoanelor, nu toate semnele sunt preferate, de aceea trebuie să lupți pentru a ajunge printre preferate. (Exact ca în viață!) ?

Nevoit să fugă de șefa Zâmbărici care a trimis nanoroboții să-l distrugă, „Mda” împreună cu „Bate palma” reușește și evadează în backgroundul telefonului. Și de aici începe aventura!

MDA nu înțelege la ce folosește Facebook și preferă prieteni reali decat „fani”, se întâlnește cu diverse aplicații dar și cu virusi, spam-uri, sinceritatea și ironia de pe internet.

E o poveste animată pe care chiar merită să o vizionați!?

https://www.youtube.com/watch?v=r8pJt4dK_s4

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Marginea BucovineiUrmatorul articol: „Regăsirea puterii interioare” de Niculina Gheorghiță

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
martie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031