„Regăsirea puterii interioare” de Niculina Gheorghiță

„Regăsirea puterii interioare” de Niculina Gheorghiță

În viață apar oameni, momente, situații și evenimente care te transformă și te ajută să faci schimbări în viața ta, în realitatea ta, spune psihologul Niculina Gheorghiță. Nimic mai adevărat!

Astăzi, îți propun o carte care poate schimba destine!

Volumul face parte din seria de cărți despre care ți-am vorbit săptămână trecută și se numește “Regăsirea puterii interioare ” de Niculina Gheorghiță.

Dacă te afli într-un moment de căutare a sinelui, a unor răspunsuri la niște întrebări care te ciupesc de suflet, să știi că această carte poate fi un început bun spre revelație.

Îți dezvălui doar câteva dintre subiectele cărții: lipsa de valorizare încătușează Sinele , sentimentul de vinovăție este inamicul regăsirii interioare, a trăi viața înseamnă să o faci conform credințelor tale și multe alte teme pe care te las să le descoperi singur.

Va fi o lectură extrem de captivantă și cred că dacă vei rezona cu ea, o vei citi cu creionul în mână, pregătit să iei notițe valoroase pentru spiritul tău.

Lectură faină, om bun!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *