Culoarul Rucăr-Bran, vara

Culoarul Rucăr-Bran, vara

România noastră are multe drumuri faine, iar Culoarul Rucăr-Bran, vara, este altfel. Altfel este de fapt în fiecare anotimp.

Noi am ajuns pe aici, odată toamna și o data vara. Culoarul Rucăr-Bran, toamna, oferă un mănunchi de peisaje de revistă. Dar nici vara nu e mai puțin frumos.

Vara, acolo, e un anotimp bizar. Temperaturile sunt mai coborâte, verdele este proaspăt ca de primăvară, iar ceața care te învăluie dimineața, te duce cu gândul la o zi de iarnă timpurie.

Sunt câteva refugii pe Culoarul Rucăr-Bran în care merită să te oprești. Vei vedea peisaje rare. În văile adânci, căsuțele oamenilor se văd ca într-o poveste pe care nu o vei uita curând. Hornurile fumegând în liniștea dimineții sunt singurele care tulbură peisajul. Vei avea parte de peisaje mirifice.

Noi, numai prin Bucovina am mai văzut așa peisaje. Când te întâlnești cu astfel de peisaje, realizezi de fapt cât de faină-i simplitatea și cât de mult tânjești după ea.

Culoarul Rucăr-Bran este unul dintre acele drumuri pe care trebuie să ajungi măcar o dată-n viață. E prea fain!

Unele drumuri au această menire: să îți descrie ce e simplitatea și cum arată veșnicia.

Puțin probabil să nu fi ajuns și tu prin Culoarul Rucăr-Bran, dar dacă totuși nu ai ajuns, iată cum arată prin ochii noștri, o fărâmă din culoarul Rucăr-Bran, vara.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

2 thoughts on “Culoarul Rucăr-Bran, vara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *