De ce să mergi, toamna, în satul Șimon


Vă povesteam că anul acesta am trăit cea mai frumoasă toamnă a vieții noastre. În acest octombrie, timpul, locul și anotimpul ne-au oferit niște experiențe speciale.

Cu toții căutăm, toamna, locuri care să ne bucure privirea și sufletul. Și asta am făcut și noi. Și nu doar că le-am găsit, ci putem spune că sunt și cele mai frumoase locuri în care se poate admira cel mai colorat anotimp, toamna.

Satele Peștera, Măgura, Șirnea și Ciocanu, situate în județul Brașov, sunt de departe locurile în care trebuie să ajungi, dacă vrei să te bucuri de toamnă.

Și mai este un loc special, despre care îți povestim acum. Este vorba despre satul Șimon, din județul Brașov.

Hai să-ți spunem…

De ce să mergi, toamna, în satul Șimon

1. Poți face drumeții în zonă.

2. Poți să-ți odihneşti sufletul la Mănăstirea Bran.

3. Poți să te bucuri de niște priveliști superbe de toamnă.

Natura, căsuțele, nelipsitele văcuțe din peisaj, sunetul talăngilor, Munții Bucegi și Piatra Craiului fac din satul Șimon un loc în care merită să ajungi măcar o dată.

Nouă ne-a plăcut foarte mult aici și cu siguranță vom mai poposi cândva pe aceste plaiuri.

Și după ce te vei fi săturat de plimbat și admirat peisajele, oprește-te la Restaurantul Brandeberg. Ai ocazia, aici, să te bucuri de o atmosferă specială. Muzică nemțească, decor așijderea și un meniu divers.

Cam așa poți să îți umpli o zi de toamnă cu satul Șimon. A fost tare frumos! Dacă ai fost, știi ce zicem, de nu, îți dorim drumuri line și vreme bună!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
12 likes
Articol precedent: Sate de poveste: Șirnea și CiocanuUrmatorul articol: În Rânca, cea mai înaltă stațiune din România

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
ianuarie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031