Ce cadouri speciale să oferi în luna decembrie?

Ce cadouri speciale să oferi în luna decembrie?

Cadourile speciale pentru luna decembrie sunt, în fiecare an, prima preocupare pe lista fiecăruia dintre noi.

Indiferent de timpuri, fiecare se străduiește în luna decembrie să ofere un cadou oricât de mic ar fi el. Și pentru că astăzi este prima zi din cea mai frumoasă lună a anului, 1 decembrie, m-am gândit să vă ofer o idee de cadou special pentru sărbătorile ce se apropie tiptil de noi. Chiar dacă pandemia ne mai strecoară fiori reci pe șira spinării, cu toții încercăm să ne luăm gândul de la ea și să ne ocupăm timpul cu diverse activități. Iată de pildă una cu care noi ne-am îndeletnicit de când a început pandemia: facem puzzle. De aici s-a născut și ideea de cadou special.

Un cadou special poate fi găsit, cumpărat și dintr-un magazin dar nimic nu se compară cu ideea de special atunci când chiar tu contribui la acel cadou. Și când spun asta, mă refer la a pune degețelele tale să meșterească acel cadou. De pildă, un puzzle. Nu e nevoie să îți explic ce sunt puzzle-urile, știi deja, însă vreau să îți vorbesc un pic despre cum le poți oferi de sărbători ca pe niște cadouri cu totul speciale.

Mai întâi gândește-te cui vrei să oferi un cadou special. Apoi vezi ce îndrăgește acea persoană cel mai mult căci asta te va ajuta să alegi tema pentru puzzle. Odată elucidate aceste indicii, să știi că ești pregătit pentru pregătirea cadoului special.

Un puzzle îl poți cumpăra de la orice librărie. Dacă nu te mulțumește oferta, găsești pe internet nenumărate magazine online care oferă puzzle-uri superbe. După procedura achiziției, începe de fapt toată magia construirii acestui cadou. Un puzzle este mai mult decât niște jetoane din carton, ai să realizezi la finalul îmbinării lor. Cu fiecare piesă pe care o îmbini se conturează cadoul tău special.

A face cadou un puzzle construit de mâinile tale înseamnă nu doar a dărui la final un „tablou” ci a tatua în sufletul celui care primește cadoul o amintire cu totul specială. Când dăruiești un puzzle construit de fapt dăruiești o părticică din tine, din timpul tău, din trăirile tale, din bucuria cu care ai așezat fiecare piesă pentru a zămisli cadoul special.

Este posibil ca la finalul muncii tale să te îndrăgostești de ceea ce ai creat și să nu te mai poți despărți de opera ta. Dar nu uita, tocmai biruirea acestui sentiment face ca puzzle-ul să fie un cadou special. Așa că dăruiește-l din toată inima.

Vă las mărturie unul din cadourile speciale pe care l-am primit de la călătorul care mă însoțește în această viață. Nu aveți cum să dați greș cu un puzzle construit. El va fi mereu un cadou special.

Un decembrie cu multe cadouri speciale să aveți!

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *