O lecție de dezvoltare personală


O lecție de dezvoltare personală este ceea ce vreau să împărtășesc cu voi astăzi.

De exemplu, un șut în fund e un pas înainte, asta dacă nu te împiedici și cazi. 😉 Se poate întâmpla oricui. Și dacă te fâstâcești în pași, ideea e să nu te bâlbâi în gânduri. Fii cu mintea trează chiar dacă inima ți-e șubrezită de întâmplări nefericite. Nimic nu e întâmplător și în orice rău e o fărâmă de bine. Crede-mă pe cuvânt, e o lecție de dezvoltare personală pe care am învățat-o! Am trăit-o și simțit-o pe pielea mea.

După momente din astea, în care simți că-ți fuge pământul de sub picioare, apare ceva care restabilește totul. Nici nu te-ai trezit bine din zăpăceală și motorașul vieții te mișcă din nou pe drumul cel bun. Poate ține de credință, de nonatașament sau pur și simplu de Oameni. Aceste 3 ingrediente pot produce minuni și să-ți fie colacul de salvare în furtuna ce-ți tulbură bioritmul. Nu le ignora!😉

Poți simți în urma unei vești proaste că te scufunzi în propriile-ți măruntaie, poți simți în urma unei alegeri neinspirate că te descompui în fărâme de neant, dar poți la fel de bine, în urma ambelor situații să devii mai puternic decât erai. Dar pentru asta, trebuie să faci loc Noului și Schimbării. Iar dacă asta presupune să lași în urmă TOT, atunci acesta e prețul pe care trebuie să-l plătești. Nimic nu rămâne neplătit pe lumea asta, știi și tu asta.

Așa că păstrează-ți credința în binele pe care ți-l pregătește destinul în ciuda relelor care ți se mai întâmplă, nu te atașa de nimic căci totul e trecător și prețuiește fiecare Om căci de la cine te aștepți mai puțin de acolo poate veni salvarea!

Orice lecție de viață este o lecție de dezvoltare personală. Ea te  ajută să crești, să devii o versiune mai bună a ta. Să fii mai bun decât cel ce ai fost ieri, nu e puțin lucru, știi ce zic.

Pe curând, dragi prieteni!🤗

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.


0 comentarii
1 like
Articol precedent: De-ar ști unii că mulțumirea aduce liniște, n-ar mai fi atâta zgomot în sufletul lor!Urmatorul articol: Ce cadouri speciale să oferi în luna decembrie?

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031