Cum să supraviețuiești în preajma oamenilor hoțomani


Se zice că ce nu te omoară te întărește. Poate ți-ai spus-o și tu de vreo câteva ori în viață, mai ales în momentele care năvăleau peste tine și nu le înțelegeai deloc.

Când aceste clipe te prind ca într-o menghină, primul instinct este să fugi de ele. Te gândești că vor trece, căci nimic nu este veșnic. Dar ce te faci când aceste clipe sunt manevrate de oameni copleșiți de frustrări și dezamăgiri?! Fie alegi să le accepți cu stoicism, fie alegi să îți protejezi sufletul și mintea.

Acceptarea poate fi o variantă bună, doar că presupune și o doză de nesimțire pe care să o ai vis-a-vis de moment și stăpânul ei.

Protejarea, nici ea nu e de neglijat, căci ține de modul în care te iubești și te respecți.

Cred că în fața momentelor hidoase pe care oamenii le oferă semenilor, soluția este este să savurezi un cockteil de trăiri: 50 miligrame de acceptare și  50  miligrame de nesimțire.

La prima înghițitură vei simți gustul amar al nesimțirii, însă după ce-ți va pătrunde în sânge, vei simți cum se naște scutul, cel care te va proteja de ițele răutății.

La a doua înghițitură vei simți gustul dulce-acrișor al acceptării, aromă care te va face imun la jocurile de culise ale celor care sunt născuți a trăi teatral.

Așadar, puțină nesimțire și puțină acceptare vor face ca momentele hidoase și oamenii care le meșteresc să devină o folie transparentă prin care tu să treci cu ușurință, spre mirarea lor nebună.

Dacă te-ai izbit de oameni creatori de momente hidoase, îți recomand să deguști din cockteilul „Fifty –Fifty”, astfel vei reuși să te bucuri în continuare de creația Providenței.

Nu lăsa o alură hidoasă cu suflet mutilat și privire bolnavă, un moment ofilit cu miros îmbâcsit să îți dezeechilibreze ființa! Rămâi minunat chiar și în preajma unor astfel de oameni și întâmplări, dar nu uita de cockteil.

Pe curând, dragi prieteni!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Întâlnire elegantăUrmatorul articol: Unde să mai faci o drumeție

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
martie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031