Povestea incredibilă a Insulei Trandafirilor (2020)


Am văzut de curând un film senzațional: „Povestea incredibilă a Insulei Trandafirilor”. Îl calific astfel datorită subiectului său care într-adevăr m-a luat prin surprindere.

Filmul, inspirat din fapte adevărate, spune povestea inginerului italian Giorgio Rosa. Acesta, în 1968, împreună cu un prieten construiește în largul coastei italiene, o platformă pe care o numește Insula Trandafirilor. Nimic spectaculos până aici, însă în momentul în care acesta vrea să își declare insula stat independent, se declanșează „războiul”.

Filmul surprinde cu fiecare scenă în care protagonistul nostru, Giorgio, vine cu idei peste idei, una mai strălucită decât alta. Incredibil ce a putut să creeze omul ăsta!

Noi nu știam povestea lui și chiar ne-a surprins extrem de plăcut. Merită din plin să vizionezi această poveste adevărată, e prea interesantă.

Curaj, nebunie, îndrăzneală, originalitate, ambiție – toate într-un film italian pe care nu-l vei uita niciodată. E despre un om fain care a îndrăznit să-și construiască un vis. Visul poate fi năruit dar dorința niciodată! O să-ți placă filmul, e prea fain!

Vizionare plăcută!😊

https://www.netflix.com/ro/title/81116948

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!🤗


0 comentarii
5 likes
Articol precedent: Cam așa fu la Drobeta-Turnu SeverinUrmatorul articol: Autorul (2017)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031