Povestea incredibilă a Insulei Trandafirilor (2020)

Povestea incredibilă a Insulei Trandafirilor (2020)

Am văzut de curând un film senzațional: “Povestea incredibilă a Insulei Trandafirilor”. Îl calific astfel datorită subiectului său care într-adevăr m-a luat prin surprindere.

Filmul, inspirat din fapte adevărate, spune povestea inginerului italian Giorgio Rosa. Acesta, în 1968, împreună cu un prieten construiește în largul coastei italiene, o platformă pe care o numește Insula Trandafirilor. Nimic spectaculos până aici, însă în momentul în care acesta vrea să își declare insula stat independent, se declanșează „războiul”.

Filmul surprinde cu fiecare scenă în care protagonistul nostru, Giorgio, vine cu idei peste idei, una mai strălucită decât alta. Incredibil ce a putut să creeze omul ăsta!

Noi nu știam povestea lui și chiar ne-a surprins extrem de plăcut. Merită din plin să vizionezi această poveste adevărată, e prea interesantă.

Curaj, nebunie, îndrăzneală, originalitate, ambiție – toate într-un film italian pe care nu-l vei uita niciodată. E despre un om fain care a îndrăznit să-și construiască un vis. Visul poate fi năruit dar dorința niciodată! O să-ți placă filmul, e prea fain!

Vizionare plăcută!😊

https://www.netflix.com/ro/title/81116948

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!🤗

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *