Pasiune în orașul înghețat (2020)


Sunt filme rusești care, în ciuda limbii mai puțin melodioase, te cuceresc pentru totdeauna.

Nu am văzut multe pelicule din cinematografia Rusiei, dar acelea pe care le-am văzut sunt mari. Filmul Ostrovul sau serialul Ecaterina, căci astea îmi vin acum în minte, îți lasă amintiri faine și o poftă de a nu refuza producțiile cinematografice rusești.

De curând, am dat o șansă unui film rusesc de pe platforma Netflix.

„Pasiune în orașul înghețat”…

e o producție a anului 2020. Destul de nou, filmul este ușor, și perfect pentru o zi în care vrei să trăiești un basm rusesc.

În spațiul generos al frumoasei Rusii, anul 1900 se conturează o frumoasă poveste de dragoste. El, un tânăr sărac, hoț de buzunare și ea, o tânără bogată din aristocrația Rusiei, formează cuplul care te vor ține preț de două ore, cu sufletul în povestea lor.

Deși simpluț și cu o acțiune previzibilă, filmul te cucerește prin peisajul mirific al iernii care domină filmul, costumele de epocă și frazele memorabile din înțelepciunea acestei lumi.

Filmul merită vizionat, dacă vrei să te retragi din cotidian. În topul filmelor de pe Netflix era pe podium, locul 3, așa că i-am dat o șansă și nu ne-a părut rău.

Îți las un link către trailer, poate are loc în programul tău de relaxare.

https://m.cinemagia.ro/filme/serebryanye-konki-3069785/

Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând, dragi prieteni!

0 comentarii
31 likes
Articol precedent: Alege TU pentru tine, știi ce zic!Urmatorul articol: Cealaltă moștenitoare Boleyn (2008)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031