Alege TU pentru tine, știi ce zic!

Circulă în mediul online atâtea cursuri de dezvoltare personală, încât nu mai știi care e cel mai bun pentru tine și pe care să-l alegi.

Vrei să devii mai bun, mai înțelept. Vrei să faci față cu brio șicanărilor pe care viața ți le servește uneori. Vrei, vrei, vrei mereu ceva mai bun pentru tine. Cu toții vrem asta.

Eu, de pildă, am participat la vreo câteva webinarii gratuite, recunosc. Se zice că, în cadrul lor, nu sunt dezvăluite toate „secretele”. Mm, așa o fi!

În fuga mea prin facebook, mă mai lovesc și de renumitele citate de dezvoltare personală, care pe o ureche îmi intră și pe cealaltă imi ies.

Așa că, după umila mea părere, cel mai sigur drum spre dezvoltarea noastră, e să ne căutăm singurei sursa de care avem nevoie. Și cartea este cea mai bună cale.

Fiecare își cunoaște minusurile și plusurile. Fiecare știe ce ar trebui adăugat, înlocuit sau șlefuit. Simplu ca „bună ziua”.

Și uite așa, la început de april, într-o zi o în care păcăleala era vedeta zilei, mi-am legat mintea de o carte perfectă pentru dezvoltarea spirituală și personală.

Nu e păcăleală ce va zic, e chiar un mic proiect la care am început să lucrez. Și nu-i așa, realizările mari încep, uneori, cu pași mici.

Și ce-i mai fain decât la început de lună, să îți mai propui ceva, un ceva care să te facă mai bun, mai înțelept, de pildă, lectura unei cărți de dezvoltare personală.

„Încrede-te în tine însuți” de Richard Dennny! Are 18 capitole. Unul pe zi să citești, e suficient!

În 18 zile, mintea și sufletul se vor reașeza mai confortabil în trupul tău. Și de ce nu? Căci ce e mai fain decât să te simți bine cu tine însuți?

Alege TU pentru tine, știi ce zic!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând, dragi prieteni!
0 comentarii
4 likes
Articol precedent: Mănăstirea RuncUrmatorul articol: Pasiune în orașul înghețat (2020)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2021
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031