Oktoberfest în Kronstadt

Oktoberfest în Kronstadt

Până ajungi în Germănica, acolo unde Oktoberfest este la el acasă, îți oferim o alternativă la îndemână dacă ajungi prin Transilvania într-o lună de octombrie.

Trebuie să fii în Brașov pentru a avea parte de această întâmplare. Și mai ales destul de dimineață pentru a-ți ocupa câțiva centimentri de trotuar mai în față. Doar așa te vei putea bucura de spectacolul festivalului care debutează cu o paradă care zicem noi că este fastuoasă și nu trebuie să o ratezi.

Caleștile, trase de armăsari ca-n povești, poartă veselia unor oameni îmbrăcați în Drindl și Lederhosen, costumele tradiționale nemțești.

Toată forfota de pe străzi îți oferă un spectacol de culoare și bună dispoziție la care trebuie să fii prezent măcar o dată în viață.

După această paradă, ai parte de o locație chiar sub Tâmpa, unde curg butoaiele cu bere, îndrăzneții se iau la întrecere în diverse jocuri, tarabele îți oferă currywurst-ul tradițional și nu numai, iar omenirea într-un cor nebun fredonează muzică nemțească.

Nu e ca în München dar vei aprecia ce se întâmplă în Kronstadt şi dacă nu eşti un cârcotaş chiar vei mai reveni.

Cam aşa arată, prin ochii noştri, o fărâmă din Oktoberfest-ul de la Braşov.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *