O zi minunată în cartier (2021)


Dacă îți place Tom Hanks, atunci trebuie să vezi și filmul „O zi minunată în cartier” (2021). Este un film de duminică care te lasă pe gânduri.

Subiectul e simplu. Redactorului Lloyd Vogel, de la revista ”Esquire”, i se cere să scrie un articol despre dl Roger, Fred Roger, realizator de emisiuni pentru copii, celebru pentru felul în care inspiră comunitatea.

Filmul surprinde plăcut. De mult nu am mai văzut un film american „așezat”. Da, ăsta e cuvântul care mi-a venit în minte la finalul vizionării.

Pornind de la sarcina de serviciu pe care o primește acest redactor, Lloyd, filmul dezvăluie povestea de viață a acestuia, marcată de un trecut dureros.

Și cum trecutul dureros lasă mereu răni adânci și „mutilează” oamenii, nu ne rămâne decât să trăim în acest film toată lupta interioară a eroului principal care, spre bucuria celui care vizionează filmul, își găsește salvarea în simplitatea unui om care face emisiuni pentru copii.

Nu doar că-l vei îndrăgi și tu pe dl Roger, dar și sfaturile lui îți vor rămâne agățate cu grijă de suflet, pentru zilele mofturoase și gri ale vieții.

Despărțiri, pierderi, regăsiri, tot felul de iubiri, copii și părinți, furie și calmitate, viață și moarte – toate le vei găsi frumos aranjate într-un film special cu Tom Hanks. Nouă ne-a plăcut!

Încearcă-l într-o zi așezată fără grabă în viața ta. Vizionare plăcută!

 

Uite și un link către trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/a-beautiful-day-in-the-neighborhood-22021/

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.


0 comentarii
1 like
Articol precedent: Și dacă s-a întâmplat, ce? Tu, mergi mai departe!Urmatorul articol: Biserica Stavropoleus

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031