Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”


Știm cu toții cât de aglomerat e Bucureștiul și că uneori îți vine să te tot duci departe de aglomerația și zgomotul lui. Dar unde?! De pildă, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.

E tot în buricul capitalei, însă preț de câteva ceasuri poți aici să îți reîncarci bateriile, chiar bine. Nu este ca cel de la Suceava sau Sibiu, dar merită văzut.

Căsuțele și aleile te vor purta printr-o poveste pe care ești liber să ți-o imaginezi (eventual, după ce vei fi citit sau nu informațiile de pe plăcuțele informative postate lângă fiecare exponat).

Plimbându-te prin muzeul în aer liber, la un moment dat, te vei trezi însoțit de Lacul Herăstrău, în care o căsuță bleu și câțiva copaci se vor oglindi prea frumos ca să nu imortalizezi o imagine. Nouă ne-a plăcut! Ți-l recomandăm spre vizitare!

Vei pleca cu ochii bucuroși de ce au văzut și cu siguranță va rămâne un loc în care vei mai reveni pentru a-ți plimba pașii.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București.

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


1 comentarii
1 like
Articol precedent: „Oscar şi Tanti Roz” de Eric-Emmanuel SchmittUrmatorul articol: „Insula” de Aldous Huxley

Din aceeasi categorie

Comments

  • Roxana

    noiembrie 18, 2019 at 9:33 pm
    Reply

    In fiecare an imi pare rau ca nu ajung sa vad muzeul satului. Poate la anul sw schimba ceva. :)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031