„Decizii hotărâtoare care au schimbat vieți” de Daniel R. Castro


Cartea „Decizii hotărâtoare care au schimbat vieți” de Daniel R. Castro își dorește să inspire în momentele mai puțin frumoase ale vieții.

Nu toți oamenii sunt ocoliți de tragedii, dar există pe lângă partea întunecată a întâmplării și una mai luminoasă care transformă încercații sorții în eroi.

E greu să vorbești despre tragedii și să dai sfaturi atunci când nu le trăiești, dar cartea pe care ți-o propun, astăzi, este una curajoasă.

După 9 ani de lectură a unor biografii, studii academice și tratate de psihologie, autorul cărții a descoperit că „eroii sunt oameni care literalmente văd și aud în jurul lor lucruri pe care alți oameni nu le observă”.

Pornind de la asta, autorul reunește în carte povești de viață despre oameni simpli sau figuri istorice renumite care, în ciuda momentelor grele pe care le-au trăit, au reușit să ia decizii hotărâtoare care i-au transformat în eroi.

Nu este doar despre eroi ci și despre acțiunile lor care au schimbat viețile lor dar și pe a celor din jurul lor.

Citind-o vei descoperi modele de oameni. Ei „îți vor deschide ochii și vei vedea soluții noi la probleme vechi, vei vedea căi alternative unde alții nu văd decât fundături, pe scurt vei putea să vezi cu ochii eroilor”.

Fie că este despre regizorul Walt Disney, părintele logoterapiei Viktor Frankl, autoarea Joni Eareckson Tada, actorul Cristopher Reeve, fie despre oameni a căror nume nu le-ai auzit vreodată, toate poveștile lor demonstrează că momentele tragice ale vieții pot fi transformate în triumf.

Morala tuturor poveștilor este că „indiferent cu ce aruncă viața în tine, ai puterea de a decide ce impact va avea aceasta asupra ta.”

Cartea este una care inspiră datorită cazurilor prezentate și îți dă curaj pentru momentele când vei avea nevoie de el, așa că merită toată atenția ta. Sper să îți placă.

Lectură plăcută!

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Horezu – un curcubeu pe cerul OltenieiUrmatorul articol: Cum să petreci, într-un mod inedit, ziua ta de naștere?

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
iulie 2024
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031