„Autovindecarea și personalitatea” de H. S. Friedman


Că sănătatea e mai bună decât toate, știm cu toții, doar că-i simțim cu adevărat importanța, mai ales când nu o mai avem.

Tocmai de aceea nu e rău, din când în când, să ne mai documentăm și despre care e treaba cu organismul nostru, această minune de aparat care funcționează noapte și zi fără întrerupere.

Și de ce nu am începe chiar acum, făcându-ne cadou de 1 martie, o lectură – mărțișor, o carte sănătoasă care să ne inspire în alegerea unui stil de viață sănătos. Cartea se numește „Autovindecarea și personalitatea: de ce unii rămân sănătoși, iar alții sunt învinși de boală” de Howard S. Friedman. Vă spun despre ea că poate se înscrie în aria voastră de interese.

Cartea are la bază studii științifice serioase, dar scrise simplu și accesibil pentru orice cititor.

Poate te-ai întrebat uneori, de ce unii oameni reușesc să se însănătoșească, iar alții sunt învinși de boală. Fie că știi cum stă treaba cu boala și sănătatea, fie că nu știi, această carte este una care merită citită.

Că există o puternică relație între starea generală de sănătate și gânduri, nu mai e un secret demult și a demonstrat-o știința foarte clar. Tot ceea ce ne îndeamnă autorul cărții este să conștientizăm această realitate.

Ce rol joacă speranța, această credință emoțională în rezultatul pozitiv al evenimentelor din viața noastră, cum ne influențează personalitatea starea de sănătate, ce rol au emoțiile în apariția bolilor și cum putem găsi metode de însănătoșire pentru diverse afecțiuni, sunt doar câteva dintre subiectele pe care doctorul Howard Friedman le abordează într-un mod care te va cuceri încă din primele pagini. Autorul îmbină extrem de interesant, medicina cu psihologia, oferind „vindecări miraculoase fără miracole”.

„Autovindecarea și personalitatea” de H. S. Friedman

Este o carte care aduce echilibru emoțional, dar și informații prețioase despre sănătate și boală – acest „carusel” în care fiecare dintre noi se urcă măcar odată-n viață.

Să ai lectură faină și sănătate din belșug!

Dacă îți plac articolele noastre, poți să ne urmărești pe Facebook, Youtube, Instagram,sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: De ce să mergi în satul CiocăneștiUrmatorul articol: Muzeul Lingurilor – un loc inedit de vizitat

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Categorii
Calendar
mai 2024
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031