Cum să petreci, într-un mod inedit, ziua ta de naștere?

Cum să petreci, într-un mod inedit, ziua ta de naștere?

Cum să petreci, într-un mod inedit, ziua ta de naștere? Păi, poate fi extrem de simplu!

De ceva vreme, prețuiesc fiecare clipă ca pe un dar. Asta fac și azi, ziua în care m-am născut acum vreo „pașpa” de ani.

De obicei, ziua asta era cu tam-tam, dar azi e altfel. E cuminte și așa vreau s-o petrec, cuminte și cu minte. Am regizat din gânduri, în minte, un filmuleț. E un filmuleț în care sunt doar eu cu al meu călător, într-o zi de naștere pe care o sărbătorim doar în doi, așa cum ne-am dorit de multe ori, dar niciodată nu s-a putut. Adio musafiri! Adio ținute șic! Adio urecheală! Azi, fac ce-mi spune inima!

Cum să petreci, într-un mod inedit, ziua ta de naștere?

Eu, la „pașpa”, vreau să fac tot ce-mi trece prin cap, tot ce este atipic unei zile de naștere. Nu vreau să suflu în lumânările de tort. Nu vreau să fac petrecere, nici măcar în cerc restrâns, așa cum cer timpurile. Vreau doar să fiu eu cu ziua mea de naștere și al meu călător.

Ziua abia a început, dar mi-am imaginat-o de cu seară și cu binecuvântarea Domnului așa va fi!

Cum să petreci, într-un mod inedit, ziua ta de naștere?

Eu mă voi plimba pe străzi. Mă voi minuna de tot ce cuprinde privirea mea. Voi hoinări prin magazine, fără vreun scop și fără vreo dorință. De fapt, am una: să ma pierd într-o librărie printre cărți și jocuri de puzzle, fără să mă uit la ceas. Apoi, sătulă de miros de hîrtie, să mă refugiez într-un magazin cu de toate, gen „Jumbo”, unde să-mi împodobesc sufletul cu toate ornamentele de Crăciun și traista cu prostioare. De aici nu am cum să plec decât obosită, așa că e momentul perfect spre a mă retrage în culcușul care mă așteaptă, „Home, Home Sweet Home”. Iar acasă, totul e cuminte, așa cum am lăsat când am plecat.

Așa mi-am imaginat ziua mea de naștere în această pandemie nebună. Ceea ce nu știe ea, este că eu văd partea plină a paharului, iar clipa o prețuiesc ca pe un dar. Așadar, de ziua mea, vreau să fac ce-mi spune inima! Pe curând, dragi prieteni! La mulți ani, mie, ție și nouă, tuturor!🤗

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

 

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *