The Wife (2017)

The Wife (2017)

Vizionezi filme fie pentru subiectul lor, fie pentru jocul actorilor. Ți s-a întâmplat și ție asta, cu siguranță. Când vine vorba despre filmul „The Wife”, aș spune că l-am urmărit pentru cei doi protagoniști, actorii Glenn Close și Jonathan Pryce.

Filmul „The Wife” are la  bază romanul  omonim al autoarei americane Meg Wolitzer. Subiectul este simplu și l-am mai întâlnit și în alte filme sub o formă sau alta, de pildă în „Big Eyes”.

Subiectul filmului „The Wife” în câteva cuvinte?  Jonathan Pryce alias Joe Castleman este scriitor și câștigător al Premiului Nobel pentru Literatură. Așa și debutează filmul, cu această veste magnifică. Alături de Joe, desigur, se află soția sa, Joan Castleman – actrița Glenn Close. Odată cu acest Premiu Nobel, soția lui Joe își rememorează povestea vieții sale, una deloc neinteresantă, pe care v-o recomand s-o cunoașteți.

Filmul „The Wife ” este în primul rând o felie de viață unsă cu toate ingredientele de savurat atât de femei cât și de bărbați. Oricare din ei l-ar privi, mesajul filmului răscolește în amintiri și găsește similitudini, oricât de mici ar fi, cu viața privitorului. Te lasă pe gânduri, îți ridică întrebări și îți oferă și răspunsuri. Le știi deja, dar la ce folos? Teoria e una, practica e alta, mai mereu.

Jocul actorilor e memorabil. Actrița Glenn Close, care joacă rolul soției, este sarea și piperul filmului. Minunată de-a dreptul! Nici actorul Jonathan Pryce nu e mai prejos. Au format în acest film un cuplu pe care cu greu îl vei uita.

„The Wife” e un montagne russe în care ai să simți bucurie și tristețe, furie și calmitate, iar ultima scenă te va pune în șah-mat.

Că viața poate fi uneori nedreaptă știm cu toții, ideea e dacă ne asumăm asta cu tot sufletul până la final. Vedeți filmul pentru cei doi protagoniști, nu-i veți uita curând!

https://www.cinemagia.ro/trailer/the-wife-18365/

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

 

 

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *