Ceva ce m-a dat pe spate în anul 2022


Anul 2022 a fost de departe cel mai greu an din viața mea. Am avut cele mai grele încercări, dar m-au șlefuit în omul care visam într-o zi să fiu.

Cu toții vrem să fim, în fiecare zi, o variantă mai bună a noastră. O variantă mai bună decât ieri. Nu ești pom, ești om, așa că te miști, faci mereu ceva. Faci ce faci, așa cum poți și știi tu cel mai bine.

Și când ceva iese altfel decât ți-ai propus, fie te răzvrătești și încerci să muți munții din loc, fie te lași pe spate, și te odihnești.

Ia aminte, ai nevoie ocazional și de câte o pauză. O pauză necronometrată, o pauză în care să nu te uiți la ceas și în care să nu numeri zilele. Ăsta trebuie să fie timpul tău și numai al tău.

Să-ți zic cât e de fain timpul ăsta? Nu! Trebuie să-l experimentezi tu, pe pielea ta și pe creierul tău.

O pauză din asta mi-am luat eu de curând. Și în acest răstimp, m-au invadat gânduri care rememorau cum m-a dat pe spate, la propriu, anul 2022, pe pârtia de la Durău. Și atunci mi-am zis, ok. Să fie una rece, una caldă! Am lăsat blițul amintirilor dureroase să-și facă damblaua, și apoi mi-am zis: hei, dar mai e ceva, ceva fain ce am trăit!

Și mi-am fluierat gândurile cele mai faine și le-am adunat în formație! Și atunci ele mi-au spus ceva ce m-a dat pe spate în anul 2022: o carte, un film, o cantautoare și o călătorie!

Cel mai fain e când privești peste umăr și îți amintești cele mai faine momente ale anului care tocmai s-a dus.

Doar patru dintre ele vă mărturisesc. Cartea „Sufletul lumii” de Camelia Cavadia, serialul „De la Zero”, cantautoarea Michelle Gurevich și Domul din Köln sunt…

Ceva ce m-a dat pe spate în anul 2022

Și da, despre asta să fie viața! Despre amintiri frumoase și emoții așijderea. Ajunge zilei răutatea ei! Cele rele să se spele, cele bune să se-adune!

Oare pe tine ce te-a dat pe spate în anul 2022? Dacă ai chef, scrie-mi într-un comentariu! Sunt numai ochi și iar ochi!

Să auzim numai de bine!

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.


0 comentarii
7 likes
Articol precedent: Ascensiunea Imperiilor: Otomanii – Mehmed vs VladUrmatorul articol: De ce să vizitezi Muzeul Etnografic „La Fluturi”

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
ianuarie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031