Blaj, unul dintre cele mai cochete orașe ale României


Habar nu aveam că orașul Blaj e atât de frumos!!!

Când ajungi aici, te întâmpină Teiul lui Eminescu, iar la câțiva pași, Monumentul Crucea lui Avram Iancu, de unde ai o panoramă superbă asupra Blajului.

Am rezervat pentru el vreo 3-4 ore de hoinareală. Case simple, colorate și curate, Ansamblul Câmpia Libertății cu un gazon impecabil, Parcul Avram Iancu, amenajat cu bun gust, stejarul de 600 de ani care încă stă falnic în parc, alături de un bazin cu apă în care se alintă pești exotici și lebede imaculate, alei pline de flori care te poartă prin orășelul liniști,t cu oameni de mult bun simț, clădiri simple dar foarte importante datorită personalităților culturii românești care au activat în ele, toate îți vor lăsa o impresie extrem de plăcută.

Blaj e un orășel „cochet”, cel mai frumos dintre toate cele de talia lui.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din Blaj.

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
3 likes
Articol precedent: 4 locuri de neratat în TransilvaniaUrmatorul articol: Liniștea dumnezeiască de la Mănăstirea Rîmeț

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031