4 locuri musai de văzut în Craiova


Călătorii înflăcărați au mereu povești de spus despre locurile pe care le-au văzut.  Așa că, astăzi, am ales să îți povestim despre unul dintre locurile noastre preferate.

Noi când zicem Craiova, zicem…4 locuri musai de văzut.

Dacă ajungi aici, oprește-te la Casa Băniei – Muzeul Olteniei – Secția de Etnografie. E tare fain! E ca în filmele alea unde hangițele torn de băut în cupe boierilor.

Zicem asta din pricina locului în care, odată ce ai pătruns, te teleportezi de îndată în vremurile apuse. Mergi să vezi, o să-ți placă!

Apoi să faci o oprire și la Muzeul de Artă, chiar dacă nu te dă pe spate ideea. O să fii extrem de impresionat nu doar de arhitectura clădirii care găzduiește muzeul ci și de interiorul lui care ascunde un veritabil palat de povești.

După atâta culturalizare, vei avea nevoie de aer, așa că treci pe la Primărie și admir-o, e tare frumos exteriorul și chiar lângă, e un Mall unde poți bea o cafea la ultimul etaj, unde vei avea o panoramă de vis.

Apoi după o așa înălțime, pornește către Parcul Municipal „Nicolae Romanescu”. Nu este un parc obișnuit, așa cum ai crede. Ascunde multe chestiuțe faine la care nici nu te aștepți. Nu îți dezvăluim ce, ca să nu îți stricăm bucuria. Nu l-am explorat cât am fi vrut, însă ne-am îndrăgostit iremediabil de el, ceea ce înseamnă că, după ce va trece pandemia, îl vom vizita negreșit.

Cam așa arată, prin ochii noștri…

4 locuri musai de văzut în Craiova

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând dragi prieteni!


2 comentarii
0 likes
Articol precedent: Ceva de neratat în Țara MoțilorUrmatorul articol: „Curs practic de încredere” de Walter Andreson

Din aceeasi categorie

Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031