„Curs practic de încredere” de Walter Andreson


Oricâte lecții îți oferă viața, tot mai pici la câte una din ele, uneori.

Până să asimilezi toate învățămintele fiecărei lecții, până să îți revenii din bulversarea provocată de diverse întâmplări sau feluriți oameni, încrederea în tine însuți dansează când pe un picior, când pe altul.

E firesc să fie așa în primă fază, însă după ce te dumirești ce ți s-a întâmplat, ar trebui să îți iei în brațe încrederea. A, și  neapărat, cu această ocazie, să îți faci ordine de jur-împrejur: în gânduri. fapte și anturaj.

Cam despre asta vorbește și cartea pe care v-o propun astăzi, „Curs practic de încredere” de Walter Andreson.

E subțirică, semn că ți se va strecura ușor în suflet. Dar asta nu e suficient. Trebuie să asimilezi ponturile pe care autorul ți le dezvăluie în cele 20 de povești de viață. Abia atunci vei dobândi o fărâmă de cunoaștere despre încredere, asta dacă mai aveai, cumva, nevoie.

Este o carte care te va ajuta în momentele de dezechilibru emoțional, când îți pierzi încrederea în tine dar și în oamenii cu care interacționezi. E ca o bomboană de mentă cu gust răcoritor. Sper să îți placă. Lectură plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: 4 locuri musai de văzut în CraiovaUrmatorul articol: Sergio (2020)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031