Unde să te relaxezi dacă ajungi în Județul Vrancea


Relaxarea este pentru fiecare dintre noi un altceva. Unii se relaxează umblând hai-hui în natură sau prin orașele lumii, alții doar stând, pur și simplu, și contemplând orizontul.

După o săptămână nebună la job sau după o săptămână încărcată în familie  cu de toate, simți nevoia să te duci. Să te duci undeva să te relaxezi. Dar nu vrei mall-uri gălăgioase, nici poteci de munte care să te stoarcă de putere. Vrei doar să lenevești. Să auzi cum vântul îți șoptește ceva la ureche. Să privești norii cum se plimbă pe cer. Să nu faci nimic. Doar să stai tu cu tine și cei dragi într-o liniște pe care doar voi o înțelegeți. Un loc care ți-ar putea oferi toate astea este o baltă. Da, o simplă baltă. Tu și balta. Amândoi într-o perfectă comuniune. Vreți să stați. Și asta vă unește într-o armonie numai de voi înțeleasă. Dacă iubești liniștea, știi ce zic.

Vine o vreme când ai nevoie și de liniște, poate mai mult ca oricând. Ei, și când vine momentul ăsta, nimic nu-ți mai tulbură planurile de a ajunge în mijlocul ei. Poate doar Dumnezeu, dacă are alte planuri mai bune pentru tine.

Și dacă toate curg, așa cum norocoșii știu cel mai bine, poți să pornești spre oaza ta de liniște. Indiferent care ar fi ea, pornește la drum. Nu amâna niciodată clipa, altfel dumneaei te pedepsește. Cum? Păi nu se mai întoarce niciodată! Și nu-i păcat să o lași să treacă aiurea?

Și fiindcă viața înseamnă clipe, vă zicem astăzi despre unele petrecute într-un loc tare fain. Unde altundeva decât la o baltă! De pildă, în Județul Vrancea.

Dacă ajungi prin zonă, oprește-te și odihnește-ți sufletul, sau chiar petrece un week-end aici, la Balta Paradisul Pescarilor. Nu te teme, poți pătrunde în universul lor chiar dacă nu ești pescar.

Balta Paradisul Pescarilor e un loc în comuna Pufești, județul Vrancea. Setează pe GPS locația și vei ajunge negreșit.

Am fost și noi aici într-un week-end și chiar ne-am încărcat bine bateriile sufletului. Este și un restaurant unde poți servi un pește gătit după pofta inimii, un loc de joacă pentru copiii tăi zvăpăiați și destul spațiu pentru a te relaxa lângă baltă.

Noi am găsit aici oameni tare faini, iar ospitalitatea este la ea acasă. Așa că, dacă ești prin zonă, poți să te retragi aici pentru câteva ceasuri. O să-ți placă!

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din balta care ne-a oferit ceva din relaxarea ei.

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.


0 comentarii
6 likes
Articol precedent: Curtea Domnească din BacăuUrmatorul articol: Fă întotdeauna, mai ales, ce-ți spune inima

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930