Fă întotdeauna, mai ales, ce-ți spune inima


Abia atunci când începi să-ți asculți inima, înțelegi ce-ți dorești cu adevărat. În rest, tinzi să faci mulți pași către ce-ți oferă conjuncturile, iar asta te face să nu mai fii tu. Să fii gol. Goliciunea asta poate veni din dezămăgirile pe care oamenii ți le strecoară în suflet, uneori cu bună știință, alteori fără.

Când îți apleci urechea gândului către inimă, auzi exact ceea ce sufletul tău are nevoie. Și de el trebuie să ții cont mai mult decât orice altceva. Când sufletul e împlinit, nu mai e loc pentru altceva. Orice ar veni peste tine, trece precum o adiere de vânt.

Când ceva face bine sufletului tău, vei simți. E acel soi de bucurie curată pe care nu o percepi în orice împrejurare și nici lângă oricine.

Când ești lângă oamenii lângă care vrei să fii, simți ceva aparte. Ei, asta e bucuria de care îți vorbesc.

Când trăiești momentele pe care le vrei tu, cu tot sufletul tău, nu al altora. Ei, asta e bucuria de care îți vorbesc.

Aceste mici finețuri dintre conjuncturi și propriile dorințe, te îndeamnă să-ți asculți inima, iar ăsta să devină unul din principiile tale de viață.

Vine o zi când alegi să-ți asculți inima și să faci ce-ți spune ea. De aici încolo, totul e simplu pentru tine. Mai greu poate fi pentru ceilalți care nu te mai înțeleg sau care nu mai rezonează cu felul tău de a fi. Dar ai răbdare cu tine. Și ai răbdare și cu ei. Cei care aleg cu inima vor fi mereu lângă cei ce aleg asemenea, și asta e calea cea mai senină.

Nu te încrunta când ceilalți nu te înțeleg. Vremea lor încă nu a venit. Tu, însă…

Fă întotdeauna, mai ales, ce-ți spune inima.

Când faci asta, ești Tu. Să fii autentic înseamnă să fii liber. Și să fii liber înseamnă să trăiești după bunul tău plac. Doar al tău.

Fă întotdeauna, mai ales, ce-ți spune inima…

și viața îți va zâmbi…

și oamenii faini te vor găsi…

și momentele se vor alinia așa cum trebuie să fie.

Să auzim numai de bine!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.


0 comentarii
6 likes
Articol precedent: Unde să te relaxezi dacă ajungi în Județul VranceaUrmatorul articol: Și când crezi că ceva nu se va mai întâmpla, vine viața și îți dă o lecție taman invers

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
august 2022
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031