Un erou neașteptat (2021)


Un erou neașteptat este povestea unui tânăr născut cu paralizie cerebrală. Nu este orice tânăr, ci So Wa Wai, un sportiv pasionat din Hong Kong. Deși în cazul paraliziei cerebrale, tonusul muscular și motricitatea sunt sub standard, So Wa Wai, băiatul-minune, cum a fost supranumit,  a concurat la Jocurile Paralimpice, la proba atletism, de cinci ori, și a câștigat 12 medalii.

Filmul nu este doar o simplă biografie, ci și un exemplu de voință, perseverență și curaj. În spatele tuturor acestor calități pe care le are, stă efortul inimaginabil al ființei care i-a dat viață. Ea nu este doar mama lui So Wa Wai, ci și motorașul întregului film, cea care va da esența întregului film.

Dincolo de faptele ei neprețuite, stau încurajările zilnice, de tipul: „Nu te da bătut prea ușor”, „Nu-ți fie frică! Altfel, pierzi jumătate din luptă!”, ”Chiar dacă nimeni nu te tratează ca pe un om normal, ai tot dreptul să fii extraordinar!”

Mama este cea care, în lupta gândurilor  care o copleșesc zi de zi, găsește o cale spre a ușura povara lui Wai. Care este acea cale, te invităm să o descoperi singur, vizionând filmul „Un erou neașteptat”!

Este un film motivațional, sensibil și inspirator!

Îți lăsăm și un link spre trailer.

https://www.netflix.com/ro/title/81473628

Vizionare plăcută!

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


5 likes
Articol precedent: Schitul Sfânta OlgaUrmatorul articol: Biserica de lemn din Răchitoasa

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
decembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031