Bohemian Rhapsody (2018)


Deși filmul Bohemian Rhapsody (2018) a apărut acum 3 ani, noi abia acum am reușit să-l vizionăm.  Acum i-a venit timpul, pur și simplu.

Cu siguranță mulți dintre voi l-ați văzut deja, însă ceea ce scriu e pentru cei care încă nu l-au văzut.

Chiar dacă nu vă pasionează subiectul filmului, eu zic să-i dați o șansă. Nu e doar despre trupa Queen și muzica ei, ci și despre viață cu ale ei tobogane și trambuline.

Filmul prezintă formarea trupei rock Queen și parcursul ei muzical din perioada 1970-1985, desigur concetrându-se destul de mult asupra eroului ei, Freddie Mercury – solistul trupei.

Dacă te pasionează filmele biografice, atunci Bohemian Rapsody se înscrie în acest gen. Iată încă un motiv pentru care merită să-l vezi.

Nu este doar despre Freddie Mercury, un indian de origine parsi din Zanzibar, ci și despre lupta interioară a acestuia, din cauza orientării sale sexuale.

Bohemian Rhapsody(2018)…

este o poveste de viață, un ascensor în care urci și cobori odată cu personajele care scriu acțiunea acestui film, povestea unei trupe a cărei muzică îți va răsuna multă vreme în urechi, chiar și după finalul filmului.

După vizionarea lui, acțiunea nu se încheie. Vei fi tentat să-l iei la interogat pe Tata Google și să afli mai multe despre trupa Queen, despre prima și singura soție a solistului, Mary Austin și desigur despre el, Freddie Mercury o legendă a muzicii rock.

Trebuie să vezi filmul, este bun! O să-ți placă! E cu de toate și pentru toți.

Îți las și un link către trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/bohemian-rhapsody-19169/

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
5 likes
Articol precedent: Parcul Povestea CalendaruluiUrmatorul articol: O mănăstire cu o culoare aparte

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
martie 2023
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031