Schitul Sfânta Olga


Când vrei, pentru scurt timp, să te rupi de lume, cea mai bună alegere este să te îndrepți spre locuri tihnite. Și unde e mai multă tihnă, decât în lăcașurile sfinte?!

Un loc deosebit, departe de vacarmul zilnic, este Schitul Sfânta Olga.

Schitul Sfânta Olga se află în localitatea Izvoru Berheciului, județul Bacău.

Noi am ales drumul mai greu pentru a ajunge la el, pe cel din satul Antohești, la dus, și spre satul Slobozia Nouă, la întors.

Spunem greu, pentru că e unul situat printre dealuri,  Am ales să mergem pe aici pentru a ne bucura de peisajele care se află în zonă.

Nu e o zonă în care să te poți grăbi. E prea frumos aici! Vei vedea cât de frumos verdele pajiștilor se unește cu albastrul cerului.

După o bună porțiune de drum parcursă, vei ajunge într-un punct care se află la altitudinea perfectă pentru a vedea tot spectacolul naturii. Sunt niște peisaje care îți vor rămâne pe retină pentru multă vreme.

După toate acestea, drumul te conduce printr-o pădure unde te vei delecta cu triluri și aer curat. Curând, după oaza de bine din pădure, te va întâmpina o troiță. Imediat la dreapta, se face un drum care duce spre Schitul Sfânta Olga.

Schitul Sfântul Olga…

a prins rădăcini în „Poiana Maicii Domnului” în anul 2009.

Când am ajuns noi aici, într-o duminică senină, liniștea era parcă și mai adâncă. O măicuță blândă ne-a privit dându-ne binețe. Apoi ne-a îngăduit să ne împrietenim cu locul. E tare frumos aici și pănă aici!

Dacă ai o mașină cu garda joasă, nu-ți recomandăm să mergi pe drumul pe care l-am ales noi, ci pe cel oficial care te duce spre schit.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din Schitul Sfânta Olga.

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


4 likes
Articol precedent: Când respiri greu, zi-i gândului să tacă!Urmatorul articol: Un erou neașteptat (2021)

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
decembrie 2021
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031