Tigertail: O poveste de viață (2020)


O dramă frumoasă, așa vreau să vă descriu acest film.

Îl zărisem pe Netflix, însă nu m-am oprit asupra lui până într-o zi când, citind presa online, un articol îl descria într-un mare fel.

Acela a fost momentul inspirat care m-a trimis direct la el. Și azi când vă scriu despre el, aud sunetul pe care vântul îl strecura prin plantația de orez care deschide pelicula cinematografică.

Construit din cadre îmbinate de amintiri și reveniri în realitate, filmul este plăcut ca un răsărit și apus de soare, deopotrivă,.

E o reflecție a vieții emigrantului asiatic, Pin-Jui, pe care acesta o deapănă treptat până ajunge să îți pătrundă sub piele.

Este o poveste de viață pe care v-o recomand din tot sufletul.

Renunțarea urmată de regăsire, visele copleșite de împliniri, veșnicul dor de mamă și casa părintească, amalgamul de emoții pe care le vei trăi odată cu eroul filmului, sunt frânturi din această peliculă cinematografică pe care v-o recomand cu drag!

https://www.youtube.com/watch?v=i8lp_eI78ZM

Dacă îți plac articolele noastre, poți da like paginii de facebook  sau să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

 

 


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Enciclopedia înțelepciuniiUrmatorul articol: Liniște adâncă

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
octombrie 2023
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031