Stele pe pământ (2007)


Filmele indiene, ca și cele turcești de altfel, nu mi-au plăcut niciodată, probabil din pricina sonorității limbii. Pur si simplu mă zgâraie pe timpan.

Cu toate astea, recenzia unui film indian m-a făcut să-mi pun urechile la încercare. Spre surprinderea mea, nu m-a deranjat deloc, subiectul acaparându-mă cu totul.

Filmul spune povestea unui copil dislexic, neînțeles de părinți, însă salvat și vindecat de un profesor inimos.

Durează ceva timp, pe ici colo se exagerează cu cântatul dar, nu-i așa, face parte din decorul cinematografiei indiene, așa că putem accepta.

Pe scurt, copilul dislexic, Ishaan și profesorul său, Nikumbh formează o amintire pe care nu o vei uita curând. Este extrem de frumoasă relația dintre cei doi, motiv pentru care merită să vizionați acest film.

E un film pentru părinți și profesori, e o lecție pentru toată lumea care vrea să crească doar copii foarte buni și uită că fiecare copil are abilități, aptitudini și vise unice!

Finalul filmului merită din plin cele 202 minute. Vizionare plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=AM6taOcV9dc

Dacă îți plac articolele noastre și vrei să fii la curent cu toate noutățile, poți da like paginii noastre de facebook sau să ne urmărești pe Instagram.

Pe curând!


0 comentarii
0 likes
Articol precedent: Pentru fete dar și băiețiUrmatorul articol: Teatru în aer liber

Din aceeasi categorie

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre noi

Suntem doi călători care, din drag de viaţă, oameni, locuri şi întâmplări, am creat acest blog să fie sursă de inspiraţie şi relaxare pentru aceia dintre voi care caută frumosul oriunde şi în orice creaţie a acestei lumi. Citeste mai mult

Translate
Cele mai noi articole
Categorii
Calendar
iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930