Schitul Sfântul Nectarie, micuț și plin de har

Schitul Sfântul Nectarie, micuț și plin de har

Pandemia ne poate ține la distanță de multe, doar de Dumnezeu nu! Așa că, dacă te cuprinde vreo dorință de a face un mic efort pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu în lăcașul Lui pentru toate întâmplările vieții tale, Șinca Veche poate fi o alegere inspirată. (locația e la vreo 20 de km de Făgăraș)

Până să ajungi aici vei avea parte de niște peisaje grozave!

Mănăstirea rupestră de aici te coboară în alt timp, pe la 1700 când ortodocșii din Transilvania erau persecutați și obligați, din ordinul împărătesei Maria Tereza, să se supună Bisericii Române Unite cu Roma.

Localnicii o numesc Templul Ursitelor și se zice ca dorințele pe care ți le pui aici se împlinesc. Ca să testaţi veridicitatea celor spuse de oamenii locului, trebuie să porniți către Șinca Veche.

Nu o să vă încânte doar Mănastirea rupestră ci și Schitul Sfântul Nectarie, un schit micuț unde e rost de a fi doar tu cu Dumnezeu într-o liniște cu adevărat rară.

În împrejurimile schitului te poți plimba pe alei frumos amenajate în care te va însoți doar murmurul măicuțelor aflate la rugăciune și bunul Dumnezeu.

Am văzut multe lăcașuri de cult însă Șinca Veche e un loc rar în care merită să ajungeți.

Cam așa arată, prin ochii noștri, o fărâmă din liniștea lui Dumnezeu de la Șinca Veche.

Dacă vă plac articolele noastre, puteți da like și paginii de facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Pe curând, dragi prieteni!

doicalatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *